Lite Beatles och lite Hellman

Jag fick ett ryck i helgen och har sedan dess praktiskt taget bara lyssnat på Beatles. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om Liverpool-gruppen men det känns som det mesta redan är skrivet, eller finns i något radioprogram eller dokumentär på tv. Så jag låter det var och tipsar istället om den sista skivan som Beatles spelade in (inte samma som den sista de gav ut) Abbey Road. Skivans första sida innehåller låtar som "Come Together", "Something" och "Octopus's Garden". Medan den andra innehåller en av mina favoriter och en av George Harrisons bättre låtar "Here Comes the Sun" sedan fortsätter den med ett åtta låtar långt medley med en hel del riktigt bra låtar som "You never give me your money", "Golden Slumbers" och "The End".
Jag skulle kunna fortsätta med flera av deras skivor men det räcker så, en annan skiva jag lyssnat en hel del på är Jakob Hellmans "...Och stora havet" också en kanonskiva som är Hellmans (som har familj i Falutrakten) enda skiva. En skiva som bland annat har blivit framröstad som bästa skivan någonsin i Sverige.
Ger smakprov från de båda.

Jakob Hellman - Vara Vänner

The Beatles - Medley (Golden Slumbers, Carry the Weight, The End)

Checklista

En liten checklista på fredagskvällen.

Jobbmässigt - *check*
Idrottsmässigt - *check*
Privat liv - Meh

Låter det vara så, inget mer vettigt att säga.

Kanske läge nu?!?

Nu är jag rätt less på mig själv. Dags att göra något åt det hela.
Får se om jag ens orkar skriva något mer på ett tag.


Time passes by

Så börjar jag jobba imorgon, efter lite mer än fem månaders arbetslöshet ska jag infinna mig på lasarettet klockan 7 imorgon. Det tar emot lite och jag har varit lite nervös över det hela men samtidigt så ska det bli underbart att få jobba och tjäna lite pengar.
Anordnade en liten "gathering" igår. Eller det var snarare jag och Johanna som gjorde det då hon hjälpte mig med det hela. Kvällen tycktes aldrig ta slut (vilket var lite drygt med tanke på att jag hade fotboll idag klockan 10) men jag tar det hela som ett gott tecken och att folk hade trevligt.

Så på det stora hela är det bra men jag har haft svårt att sova de senaste dagarna, jag vrider och vänder på mig. Ligger och funderar lite för länge varje natt. Jag går runt med konstant sug i magen. Som jag skrev i tidigare inlägg så är det inget obekant och lite smålustigt att det skulle hända igen.
Nåja, jag hade iallafall tur med vädret.


Ännu en gång och åter igen

Jag säger bara suck, varför så här.. Jag lovade mig själv för nästan två år sedan att det inte skulle bli så här igen men återigen så står jag här. Jag skrattar faktiskt åt det hela men det känns lite som om någon tuggar på mina organ. Finns inte så mycket mer att säga än grattis Marcus du har gjort det igen, hoppas det löser sig bättre än förra gången.

RSS 2.0